Fietsen langs het mooiste dat Limburg te bieden heeft

10 jun 2017 - 10 jun 2017

Hago Limburgs Mooiste, het jaarlijkse fietsevenement in Zuid-Limburg, organiseert op zaterdag 10 juni de Familietocht. Deze 40 kilometer lange rit, geschikt voor alle soorten fietsen, gaat voor een deel over de route waar IBA Parkstad de komende jaren de Leisure Lane wil aanleggen. De Lane wordt een doorgaande fiets- en wandelroute die de prachtige landschappen nog beter van Parkstad zichtbaar en beleefbaar maakt.

Hago Limburgs Mooiste weet, net als IBA, dat deze streek veel te bieden heeft: een prachtig heuvelland, bourgondische gezelligheid en vooral veel weelderig groen. Maar er zijn nog onontdekte pareltjes. Plekken waar je als toerist of bewoner van de streek niet zo snel komt. Juist die plekken willen we samen zichtbaar maken. Limburgs Mooiste doet dat door prachtige routes door de streek uit te stippelen en IBA werkt aan een fietsroute die al het moois van de regio verbindt.

De Leisure Lane wordt meer dan een breed pad waar je op kunt fietsen, wandelen of skaten. Het is ook een plek waar je mensen ontmoet en waar je kunt genieten van een mooi uitzicht op de prachtige landschappen die Parkstad rijk is. De route voert langs landgoederen, kastelen, mijnkolonies, musea en speelplekken. Altijd door het groen, maar nooit ver van de stad.

Meer info via limburgsmooiste.nl.

Aankomende events

© IBA Parkstad – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen