27

C-Mill 2.0

Projecteigenaar: dhr. G. Simonis
Looptijd: tot 2020

C-Mill 2.0 is de werktitel voor de doorontwikkeling van bedrijventerrein ©Mill in de Heerlense wijk Molenberg. In 2007 telde het voormalige Philipsterrein 15 bedrijven. In 2011 won ©Mill de Menzis Award voor het beste bedrijventerrein. In 2017 zijn er al 120 bedrijven gevestigd. Dat maakt ©Mill een van de meest succesvolle bedrijventerreinen in transitie.

Van ©Mill kunnen we veel leren voor vergelijkbare processen. Hoe we dat succes kunnen vasthouden en de komende jaren vergroten. Op wetenschappelijke wijze worden deze vragen in kaart gebracht en beantwoord. Het jubileumjaar 2017 (10-jarig bestaan) stond in het teken van onderzoek, presentatie van bevindingen en doorontwikkeling. IBA organiseerde in samenwerking met ©Mill een TED©. Ervaringen werden uitgewisseld, uitdagingen voor de toekomst geduid en de kritische succesfactoren in kaart gebracht voor de ontwikkeling van vergelijkbare bedrijfsterreinen.

Samen met de eigenaar van ©Mill zal IBA tot 2020 het succes van het bedrijventerrein uitdragen en kennis en ervaring delen.

© IBA Parkstad – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen