Tweede druk van fotoboek “De 250 Mooiste Plekken van Heerlen”

11 december 2018

21 December 2018 verschijnt de tweede druk van het fotoboek “De 250 Mooiste Plekken van Heerlen”. De eerste druk, die eind november jl. uitkwam, was in één dag uitverkocht.

“De 250 Mooiste Plekken van Heerlen” is een boek met honderden kleurenfoto’s van de mooiste plekjes in Groot-Heerlen: moderne en historische gebouwen, architectonische juweeltjes, parken, pleinen, straten, boerderijen, weiden, beken, bossen, kastelen, musea, kerken, villa’s, maar ook Street
art en interieurs.

Het boek is full colour uitgevoerd en telt 264 pagina’s. Het formaat is 30 x 30 cm. Het boek bevat ook een korte beschrijving van de foto’s en de straat waarin of waarbij de plek is gelegen. De foto’s zijn in vier seizoenen gemaakt door Mat Snijders, die eerder o.a. de film Heerlen Secret Beauty maakte. De
teksten zijn in het Nederlands, het Engels en het Heerlens dialect. De lay-out is verzorgd door Wout Design in Nuth en het boek is gedrukt bij Impreso in Maastricht.

Het boek kost dankzij financiële steun van het bewonersfonds Bewoners Maken Parkstad van IBA Parkstad, de Gemeente Heerlen, Veldeke Limburg en Heerlen Mijn Stad slechts € 19,95. Het is verkrijgbaar bij de boekhandel, de VVV winkel aan de Bongerd in Heerlen en op 22 december in een speciale stand in warenhuis Berden Heerlen.

Meer nieuwsberichten

© IBA Parkstad – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen